Veel gestelde vragen

Algemeen

Hoe neem ik contact op met plusman.nl en plusman.be?

Onze klantenservice staat elke werkdag van 9.00u tot 17.00u voor u klaar om uw vragen, opmerkingen of klachten te beantwoorden of te helpen met bestellen. Het liefst communiceren wij via email op klantenservice@plusman.nl , maar bellen mag natuurlijk ook op het nummer 085-1118406 (vanuit België: +31 85-1118406). U kunt hier ook terecht voor het regelen van een retourzending of met klachten.

Waar kan ik terecht met klachten?

Indien u een klacht heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00u tot 17.00u op het telefoonnummer : 085-1118406 (vanuit België: +31 85-1118406), of u kunt ze ook per email bereiken op klantenservice@plusman.nl. Wij streven er uiteraard naar uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen.

Heeft plusman ook fysieke winkels?

Nee, in Nederland en België verkopen wij alleen via onze websites op www.plusman.nl en www.plusman.be.

Is Plusman aangesloten bij een keurmerk?

Nee, plusman heeft geen Keurmerk. Echter, inmiddels hebben al meer dan 2000 klanten een review achtergelaten die voor zich spreken. U vindt deze op de reviewpagina van Feedback Company. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat namens ons de reviews van onze klanten verzamelt.

Verkoopt u ook (grote maten) dameskleding?

Nee, Plusman verkoopt uitsluitend grote maten herenkleding. Voor dameskleding verwijzen wij naar de talrijke andere aanbieders die er in de markt zijn. Een overzicht vindt u onder andere op www.grotematen.com.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties en nieuwe collecties?

Herinner me later

Bedankt! Check uw email inbox om te bevestigen

Oeps! Berichten zijn uitgeschakeld.