Aflevering van uw bestelling

Verzending van uw bestelling

Uw bestelling bij Plusman.be wordt verstuurd via PostNL vanuit het centrale magazijn in Nederland. Op de dag dat wij uw bestelling aanleveren bij PostNL krijgt u van ons bericht via e-mail. U zult uw bestelling dan in principe binnen 2 werkdagen ontvangen. Plusman.be is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor alle artikelen die op voorraad zijn geldt dat wanneer u deze op werkdagen voor 16.00u bestelt, deze nog dezelfde dag worden verstuurd. U kunt dan rekenen op aflevering binnen 2 werkdagen. Sommige artikelen moeten wij bij onze leveranciers bestellen en hebben een langere levertijd (maximaal 14 dagen). U wordt hierover geïnformeerd bij het bestellen van het artikel. In het geval dat u meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij u te laten bezorgen.
Houd u er rekening mee dat op maandag geen pakketjes worden bezorgd. 

 

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit aangeven in het bestelproces door een alternatief afleveradres te kiezen. Daarna vult u de gegevens in van het alternatieve afleveradres. Onder Adresboek kunt u eenvoudig adressen toevoegen en beheren. Deze adressen kunt u simpel selecteren als u bijvoorbeeld uw bestelling wilt laten bezorgen op een ander adres. U betaalt hiervoor geen extra kosten.

 

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Ja, u kunt uw bestelling laten afleveren in de volgende landen buiten België : Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden. De bezorgkosten kunnen dan wel hoger zijn.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties en nieuwe collecties?

Herinner me later

Bedankt! Check uw email inbox om te bevestigen

Oeps! Berichten zijn uitgeschakeld.