Ivm de coronacrisis in diverse landen hebben sommige van onze producten die uit het buitenland besteld worden helaas een langere levertijd. Wij doen ons best om toch zo snel mogelijk te leveren en vragen om uw begrip.

Wat zijn de verzendkosten?

Plusman.be verstuurt uw bestelling met DHL vanuit het centrale magazijn in Nederland.

Onze verzendkosten zijn Eur 6,95 per bestelling voor zendingen binnen België en Eur 9,95 voor zendingen naar Nederland. Voor bestellingen boven Eur 100 rekenen wij geen verzendkosten binnen België en Nederland.

DHL

Levertijd Indien u voor 15:00u bestelt dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag* verstuurd. In de meeste gevallen wordt het pakket twee (werk)dagen later bij u thuis bezorgd, wij kunnen dit echter niet garanderen.

*indien u in het weekend bestelt dan wordt uw bestelling op maandag verstuurd.

Bezorgen op ander adres : Plusman.be biedt haar klanten ook de mogelijkheid de bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.

Bezorgen in het buitenland is mogelijk naar de volgende landen: Duitsland, Denemarken, Finland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland. Hier vindt u een overzicht van de verzendkosten per land vanuit België.

 

Onze pakketjes worden altijd dichtgeplakt met onze eigen "plusman" tape. Op die manier weet u zeker dat er onderweg niets met het pakketje is gebeurd. Mocht u een beschadigd pakket ontvangen neemt u dan aub contact met ons op.

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.