Nieuw bij Plusman: S.Oliver red label grote maten

Er is weer een nieuw merk toegevoegd aan de collectie van Plusman! Wij zijn trots op de steeds groter wordende collectie aan grote maten herenkleding die wij in onze webshop verkopen. Naast alle fantastische merken die wij al aanbieden op onze webshop, mogen wij nu ook het merk s.Oliver aan onze collectie toevoegen. Lees alles over dit merk in deze blog!

s.Oliver

Het kledingmerk s.Oliver is een Duits modelabel dat in 1969 is opgericht in het stadje Würzburg. Door de jaren heen won het merk steeds meer aan populariteit en inmiddels is s.Oliver uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf dat actief is in meer dan 30 landen over de hele wereld. Het traditionele merk staat bekend om elegante en stijlvolle kleding, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. De uitgebreide collectie biedt modieuze kleding voor iedereen. Het klassieke merk legt de focus op stijl en kwaliteit, maar ook comfort en draagbaarheid staan hoog in het vaandel. Hun grote maten collectie biedt ruime keus aan zowel basics als meer uitgesproken kledingitems.

Duurzaamheid

s.Oliver hecht veel waarde aan duurzaamheid. Hun motto: WE CARE. For PEOPLE, the PLANET and the FUTURE. Het merk staat voor een verantwoorde en duurzame productie van hun mode en ziet streng toe op de sociale en ecologische normen die zij hebben gesteld aan de productie van hun collectie. s.Oliver houdt zich in dat kader onder meer bezig met duurzaam gecertificeerde vezels, milieuvriendelijke productie en recycling, om hun klanten zo verantwoord mogelijk geproduceerde mode te kunnen bieden.

Bekijk nu de collectie van grote maten kleding van s.Oliver in onze webshop!