Grote maten kledingmerk Adamo

Graag laten wij u kennis maken met Adamo: het nieuwste kledingmerk dat wordt toegevoegd aan de online grote maten collectie van Plusman.be. Adamo staat vanaf heden op de inmiddels lange lijst van toonaangevende grote maten kledingmerken die wij verkopen op onze webshop. Daarmee wordt het assortiment aan grote maten herenkleding op Plusman nóg groter en kunt u nog makkelijker vinden wat u zoekt.

Hoog draagcomfort

Het Duitse merk Adamo is opgericht in 2001 en is gespecialiseerd in grote maten ondergoed, nachtgoed en sportswear. Het assortiment van Adamo richt zich voornamelijk op comfortabele kleding. Adamo is dan ook hét kledingmerk voor de man met een grotere maat die op zoek is naar kleding met een aangename en behaaglijke pasvorm. Het streven van Adamo naar een zo hoog mogelijk draagcomfort, is ook terug te zien in de keuze voor stoffen. Veel kleding van Adamo is gemaakt van 100% katoen, een kwalitatieve stof met een groot ademend vermogen. De katoen die Adamo voor de kleding gebruikt is veelal van een jersey kwaliteit, wat het draagcomfort van de kleding ten goede komt.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Aangezien wij bij Plusman comfort hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij blij dat wij Adamo hebben kunnen toevoegen aan onze collectie. Adamo stamt uit hetzelfde huis als het kledingmerk Kapart. Waar Kapart kiest voor kleding met een vrij basic ontwerp, is de kleding van Adamo eigentijds en modieus. Adamo staat dan ook bekend als een merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Adamo is dus niet alleen een merk waarin u zich comfortabel kleedt, maar ook een merk dat comfortabel is voor uw portemonnee.

Bij Plusman vindt u een ruime keuze aan comfortabel nachtgoed, ondergoed en sportswear van het merk Adamo. Kleding van het merk Adamo vindt u in de maten tot en met 10XL. Kortom, een ruime keuze aan comfortabele kleding, voor een zacht prijsje..