De website van Plusman is vernieuwd

Bij Plusman blijven we graag up to date. Niet alleen op het gebied van grote maten herenmode, maar ook op het gebied van de nieuwste digitale mogelijkheden. De website van Plusman is sinds maart volledig vernieuwd. Voor u als bezoeker van onze website is er op het eerste gezicht niet veel veranderd; de opmaak van de website is grotendeels hetzelfde gebleven. De zogenaamde achterkant van de website is echter volledig vernieuwd. Achter de schermen is gebouwd aan een nieuwer, moderner, veiliger en sneller platform. Zo behoudt Plusman.nl de voor u vertrouwde huisstijl, maar wordt uw shopervaring geoptimaliseerd dankzij de nieuwste updates op het gebied van websitebeheer.

 Het komende jaar zal Plusman stap voor stap de nieuwe mogelijkheden op de website lanceren. Deze uitbreidingen zullen zorgen voor een nog betere winkelervaring dan u als bezoeker van onze webshop gewend bent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meer en andere aflever- en betaalmogelijkheden en een geoptimaliseerde check-out. Daarnaast voldoet de vernieuwde website aan de laatste eisen op het gebied van beveiliging van gegevens. Zo kunt u altijd makkelijk, snel en veilig de nieuwste plussize herenmode bij ons bestellen.

 Bij uw vertrouwde Plusman webshop shopt u dus zoals altijd de nieuwste mode op het gebied van grote maten herenkleding, maar dan op een verbeterde website. Dankzij de vernieuwde webshop is uw winkelervaring bij Plusman nu nog prettiger. Houd onze website in de gaten voor updates over de vernieuwingen, zodat u gemakkelijk en snel onze grote maten overhemden, plussize jeansbroeken en t-shirts voor brede heren en de lange man bestelt. Bekijk nu de webshop voor onze volledige collectie voor brede heren en lange mannen.

Plusman wenst u veel shopplezier op onze vernieuwde website!!!