Uitbreiding collectie Adamo

Goed nieuws! Wegens succes wordt de collectie van het merk Adamo op Plusman.be uitgebreid. Het is gebleken dat de collectie van Adamo uitstekend aansluit bij de doelgroep van Plusman. De verkoop van de ondergoedcollectie van Adamo is een groot succes. En ook over het nachtgoed van Adamo zijn onze klanten zeer tevreden. Daarom zal vanaf heden in de webshop van Plusman niet alleen nacht- en ondergoed van Adamo worden aangeboden, maar ook een collectie basis herenkleding.

T-shirts, sweaters en sweathoodies

Sinds voorjaar 2020 biedt Plusman.be kleding aan van het Duitse merk Adamo in de webshop. De collectie bestond tot op heden uit ondergoed, nachtgoed en sportswear. Deze bescheiden Adamo collectie viel zo goed in de smaak bij onze klanten, dat wij bij Plusman hebben besloten de Adamo collectie in onze webshop uit te breiden. U vindt vanaf nu niet alleen Adamo sportswear, nacht- en ondergoed op Plusman.be, maar ook Adamo basis t-shirts, sweaters en sweathoodies. 

Het merk Adamo

Het in grote maten gespecialiseerde merk Adamo is opgericht 2001 en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding van hun kledingcollectie. Als het gaat om kwaliteit staat draagcomfort hoog in het vaandel bij dit merk. Adamo is een geliefd merk bij de man met een grotere maat die op zoek is naar kleding met een aangename en behaaglijke pasvorm. Net als de huidige collectie nacht- en ondergoed, zal ook de nieuwe uitgebreide collectie van Adamo op Plusman.be voornamelijk bestaan uit comfortable grote maten herenkleding. Meer informatie over Adamo kunt u vinden op de Adamo pagina van onze webshop, waar ook een overzicht van al onze Adamo kledingartikelen getoond wordt.

Kapart

Adamo stamt uit hetzelfde huis als het merk Kapart, een traditioneel merk dat is sinds 1959 bestaat. Plusman heeft besloten te stoppen met de verkoop van onderkleding van het merk Kapart, omdat het merk minder bleek aan te sluiten bij de doelgroep van Plusman. Gelukkig vindt u bij ons genoeg andere merken met comfortabele onderkleding van een goede kwaliteit, waaronder van Adamo.