Vanaf nu te bestellen bij Plusman: mondkapjes

Bij Plusman vinden wij het welzijn van onze klanten erg belangrijk. Daarom bieden wij ter bescherming van de gezondheid van onze klanten vanaf heden mondmaskers aan in onze webshop. Op die manier hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus.

Verplicht in openbare ruimtes

In tijden van het Corona-virus zijn mondkapjes steeds vaker in het straatbeeld terug te zien. In steeds meer openbare ruimtes wordt het dragen van mondmaskers zelfs verplicht. De mondmaskers die Plusman aanbiedt, kunt u gebruiken ter bescherming van uw en anderman's gezondheid wanneer u reist met het openbaar vervoer of wanneer u bijvoorbeeld gaat winkelen. Wanneer in de toekomst reizen naar het buitenland wellicht weer is toegestaan, komen de mondmaskers ook goed van pas.

Gecertificeerde mondmaskers

De mondmaskers van Plusman zijn gecertificeerd en voor algemeen gebruik. Het gaat om niet-medische mondmaskers, die dienen ter bescherming van de neus en mond. De gecertificeerde mondmaskers zijn zeer gemakkelijk in gebruik en blijven dankzij elastiekjes voor achter de oren op hun plaats zitten. De mondkapjes zijn geschikt als mondmasker voor het OV.

Online mondkapjes kopen tegen een lage prijs

De Nederlandse overheid heeft besloten dat in tijden van het Covid-19 virus mondmaskers BTW-vrij verkocht mogen worden, wat betekent dat de prijs zo laag mogelijk blijft. Plusman begint met het aanbieden van maskers voor eenmalig gebruik. Later zullen ook wasbare maskers volgen die u vaker kunt gebruiken. Momenteel is het advies nog steeds om thuis te blijven. Maar wanneer u toch de deur uit gaat, biedt Plusman u vanaf nu de mogelijkheid om uzelf te beschermen.

Wij wensen al onze klanten een goede gezondheid toe.

De mondmaskers zijn vanaf nu te bestellen in onze webshop.