Zomercollectie 2020

Voor het nieuwe zomerseizoen biedt Plusman weer een ruime keuze aan grote maten herenkleding. De nieuwe zomercollectie is niet alleen zeer uitgebreid, maar ook helemaal on trend. Alle items voldoen aan de nieuwste modetrends van dit seizoen. We zien deze zomer veel kleurrijke en vrolijke prints en linnen is weer een populair en veelgebruikt materiaal voor luchtige zomerkleding.

Zomerse prints

Prints zijn populair deze zomer. Uitgesproken prints in allerlei soorten en kleuren zijn het helemaal. In de nieuwe collectie op Plusman.be is deze zomerse trend duidelijk terug te zien. In onze webshop vindt u veel nieuwe items met een Hawaii print. Deze print geeft direct een zomers gevoel en de uitgesproken kleuren geven uw outfit een moderne en eigentijdse uitstraling. Ook zien we veel tropische flora en fauna terug in de prints, zoals flamingo's, papegaaien en bloemen. De tropische prints brengen u direct in zomerse sferen en zijn ook nog eens helemaal hip. U vindt in onze webshop volop grote maten herenkleding met deze prints: van grote maten t-shirts, zwembroeken, polo's tot plussize overhemden.

Linnen

Linnen is een zeer gewaardeerde stof als het gaat om zomerkleding. De luchtige en lichte eigenschappen van deze stof, maken een linnen bermuda of overhemd ultiem geschikt als zomers grote maten kledingitem. Bij Plusman vindt u dan ook een ruime keuze aan plussize kleding in een typische linnen zomerkwaliteit

Ontdek de nieuwe zomercollectie 2020 nu in onze webshop!